• da
  • en
  • nb
  • sv
  • fr
  • de

Bygningsstyrelsen har valgt at anvende DaluxFM til bygningssyn af deres ca. 4.000.000 kvm bygninger. Synet bliver udført af eksterne rådgiver, som eksempelvis Alectia, der alle anvender Dalux app’en på deres smartphones eller tablets til at oprette opgaverne, tage billeder af disse, og sende dem direkte til DaluxFM systemet.

Da man selv kan bestemme hvilke felter, der skal være i app’en, opsatte Bygningsstyrelsen, inden bygningssynet, de felter, som de gerne ville have rådgiverne til at udfylde. Eksempelvis blev der oprettet et felt med ’Er der PCB i bygningen’ og et med ’Er der asbest i bygningen’ osv. På den måde kan Bygningsstyrelsen med et enkelt klik se, hvilke bygninger der, på tværs af deres ca. 4.000.000 kvm, indeholder PCB eller asbest efter endt bygningssyn.

”Vi er på nuværende tidspunkt nået ¼-del gennem vores opgave for Bygningsstyrelsen. DaluxFM har en nem, hurtig og overskuelig app og i PC-version kan vi kvalitetssikre alt vores arbejde og lave nemme udtræk til Excel. DaluxFM er hurtige og dygtige til at håndtere de mindre og forventede udfordringer, som man støder på i forbindelse med arbejde på forskellige digitale platforme. Vi vil anbefale DaluxFM til vores fremtidige kunder. Materialet er af høj kvalitet og anvendeligt for vores kunder i forhold til fremtidige drifts- og vedligeholdelsesbudgetter – og så er det nemt og overskueligt at vedligeholde.”

Daniel Gullberg, ALECTIA A/S

Alle dataene bliver sendt direkte til DaluxFM’s Drift & Vedligeholds modul som giver et fantastisk overblik over bygningsstyrelsens driftsopgaver. I DaluxFM udfører Alectia også deres kvalitetssikring, hvor de let kan se, hvilke data der er kommet ind fra deres folk i felten og hvilke data der mangler at blive udfyldt. Den mobile app understøtter offline brug – det har været nødvendigt da rådgiverne også skulle syne teknik i kældre til bl.a. energioptimeringer samt på Grønland og Færørerne.