• da
  • en
  • nb
  • sv
  • fr
  • de

Stevns Kommune

For Stevns Kommune er brugervenlighed og systemets hastighed altafgørende. Systemet skal forekomme intuitivt og hurtigt for alle typer af brugere igennem organisationen.

Anja Eriksen, Bygningskonstruktør, Teknik og Miljø, udtaler: “Det er super vigtigt for os at systemet er intuitivt og nemt at gå til. Brugervenligheden og hastigheden er høj på Dalux og det er lettilgængeligt – selv for IT- dinosaurerne.”

Anja Eriksen, fortsætter: ”Det har også været et krav at kunne hente og dele erfaringer fra andre kommuner.”

 

Høje Taastrup Kommune

Der findes idag en lang række FM systemer på danske marked. Derfor havde Høje Taastrup Kommune også en klar plan klar, da deres system skulle vælges.
Efter en lang proces og en række møder faldt valget på DaluxFM. Overblik over ejendomme og arealudnyttelse, håndtering af opgaver via HelpDesk og endnu engang brugervenligheden, var afgørende for valget af system.

Jeannette Lindorff Pedersen, Administrationschef, Administrationsafsnittet

Høje-Taastrup Kommune har valgt DaluxFM, efter at vi i en længere periode har været på udkig efter et FM-system, hvor vi kan samle alle vores oplysninger og kommunens bygninger. Også håndtering af opgaver/indrapportering af fejl og mangler.

Det var også vigtigt at systemet kunne give os et overblik over udnyttelsen af vores bygninger til optimering af ejendomsdriften. Årsagen til at valget faldt på DaluxFm er, at systemet er meget brugervenligt.”

 

Gentofte, Halsnæs, Kolding og Rødovre Kommune

Udover Stevns, Høje Taastrup, har Gentofte, Rødovre, Halsnæs og Kolding Kommune på samlet over 1 million m2 valgt DaluxFM.

Brugervenlighed og mobile funktioner hitter

Anders Scheel, VP FM Software, udtaler: ”Vi er utrolig glade og beæret over at kommunerne har valgt vores CAFM-løsning. Vi mærker i øjeblikket en stor interesse fra den kommunale sektor, som har et øget fokus på at digitalisere deres ejendomme og processer. Den kommunale sektor er præget af store ejendomsporteføljer og få ressurser, som ofte er centraliseret, hvor driftspersonalet er ansvarlig for flere bygninger.

Vi ser derfor at de mobile funktioner til HelpDesk, opgavehåndtering og tekniske anlæg, er vigtige funktioner for driftspersonalet, da det meste kan håndteres i “marken”, hvor driftspersonalet kan koordinere og dele arbejdet på stedet, og eksempelvis svare på fejlmeldinger fra brugerne i bygninger direkte fra mobilen”

Tirsdag d.8 maj holder Favrskov Kommune FM netværksmøde (åben tilmelding)

Tirsdag d.8 maj afholder Favrskov Kommune i samarbejde med Dalux et netværksmøde om FM, hvor Favrskov og Vejle Kommune fortæller om deres erfaringer og arbejde med FM.
Tilmelding til dnh@dalux.com.