• da
  • en
  • nb
  • sv
  • fr
  • de

DALUX BOX

Dit projekt. Altid lige ved hånden.

» Ubegrænset lagerplads

» BIM integration

» Tilgængelig som app til din mobil og tablet

Prøv en demo

Dalux Box er et nyt projektweb, men ikke helt som de andre. For vi synes, at et projektweb kan være mere end bare en filcontainer. Med Dalux Box er det nemt at tilgå og dele dine projektdokumenter. Så enkelt som at sende en e-mail, men tager kun den halve tid. Dalux Box giver dig hurtigt overblik og adgang til beskrivelser, tegninger og BIM. Hvor som helst. Når som helst.

Dokumenthåndtering

Dalux Box giver dig nem adgang til at se og dele dokumenter, tegninger og BIM fra din PC, smartphone eller tablet, så du altid er opdateret. Også når du er på farten.

Dalux Box skaber sammenhæng og overblik på både store og små projekter. Og der er tid og penge at spare, i forhold til at printe og fordele traditionelle papirdokumenter og tegninger.

BIM-integration

Med vores integrerede 3D-viewer kan du sammenholde og se flere 2D-tegninger og BIM samtidig.

Nem navigation – også på mobilen

Vi har skåret alle de overflødige knapper fra, og skabt et enkelt og brugervenligt interface, der er nemt at lære og bruge. Og så er opsætningen klaret på få minutter.

Med Dalux Box har du altid nem adgang til at se og dele dokumenter, tegninger og BIM fra din PC, smartphone eller tablet, så du altid er opdateret. Også når du er på farten.

Sikkerhed

Med Dalux Box kan du nemt leve op til kravene i IKT-bekendtgørelsen om digital kommunikation og projektweb.

Vores data hosting er ISO 27001-certificeret, så dine data er i sikre hænder.

Med Dalux Box får du en samlet løsning, der passer til dine behov. Du kan tilgå og navigere i alle filtyper, i alle størrelser, i alle formater. Der er intet opstartsgebyr, og intet gebyr for download af projektfilerne, når projektet er færdigt. Og selvfølgelig heller ikke begrænsninger i antallet af brugere eller datamængde undervejs.

Prøv Dalux Box selv – få en gratis trial

Udfyld nedenstående felter og vi kontakter dig inden for kort tid.