• da
  • en
  • nb
  • sv
  • fr
  • de

Læs om alle de nye forbedringer i DaluxFM 2015:

Landsdækkende BBR-register i DaluxFM (Bygningsarkiv)

For kunder som har tilkøbt den nye BBR-løsning i DaluxFM, kan DaluxFM bygninger nu linkes direkte til det komplette, landsdækkende BBR-register.
Det gør at stamdata for bygningsporteføljen udvides med en lang række data fra BBR, bl.a. arealer, materialer, fredningsforhold, matrikelnumre og meget andet.
Man kan filtrere og fritekstsøge på BBR-data. Alle arealer summeres i klienten, så man nemt kan få eksempelvis total erhvervsareal for sin bygningsmasse.

BBR

 

Visninger i flere niveauer (alle moduler)

Som en nyhed til dem, som har mange visninger i venstre-siden i DaluxFM, er det nu muligt at lave visninger i flere niveauer (træstruktur).
Det giver mulighed for at oprette bedre og mere målrettede visninger, uden at brugerne mister overblik.
Som bruger har man nu også mulighed for at oprette en personlig visning (markeret med den blå mand på ikonerne) under en fællesvisning, som eksemplet herunder viser:

Subviews

 

 

 

Nyheder i Bygningsdelskort-modulet

Der dukket en lang række nyheder op i Bygningsdelskort-modulet, som håndterer stamdata, dokumenter, komponenter, Revit-families for bygningsdele i DaluxFM.

Placer bygningsdele på etageplaner

En af nyhederne er at man kan placere/linke bygningsdele oprettet på web direkte til bygninger og rum. Man både vælg rum ud fra liste eller via etageplan:

BD_Rooms

Import/Eksport fra Excel

En ofte efterspurgt funktioner er muligheden for at eksportere alt til Excel, registrere og indtaste data i Excel, og importerer ind i DaluxFM igen.
Det er nu muligt bygningsdele, så man nemt kan registrere data for mange bygningsdele

Multi-redigér og multi-slet bygningsdele

Nu er der mulighed for at man kan redigere en egenskab for mange bygningsdele på en gang.

Opdatereret Revit 2015 plugin

Det er nu muligt at opdatere alle bygningsdelstyper/Families i Revit med ét klik. Desuden er der et Revit 2015 plugin tilgængeligt.