• da
  • en
  • nb
  • sv
  • fr
  • de

Egedal kommune har valgt at indkøbe DaluxFM via SKI til hele ejendomsmassen, til håndtering af deres bygnings- og rumarealer. Kort efter indkøb af DaluxFM satte Egedal i gang et udbud til BIM-optegning af kommunens bygninger. NIRAS vandt opgaven og er nu i gang med at opmåle og modellere bygningerne. NIRAS uploader tegninger og BIM-modeller direkte til DaluxFM, hvilket giver Egedal et fantastisk overblik over kommunens bygninger og ejendomme.

Nikolaj Gintberg udtaler:

”Vi valgte DaluxFM fordi vi havde behov for et simpelt, brugervenligt og velafprøvet system. Forud for indkøbet af DaluxFM holdte vi flere erfaringsmødet med andre kommunale byg- og driftsherrer, for at blive klogere på organisatoriske og tekniske udfordringer i implementeringen, samt fordele og ulemper ved forskellige systemer. Derudover har indkøbet via SKI sparet os tid og penge  ift. et traditionelt udbud”.

Egedal har valgt at indkøbe DaluxFM modulerne i etaper og er startet med at få styr på deres kvm. Når NIRAS er færdige med optegning af kommunens bygninger, vil Egedal fokusere på kommunens drift & vedligehold.

Senior BIM-Konsulent, Emil Mortensen fra Dalux udtaler:

”Vi er utrolig glade for at få lov til at samarbejde med Egedal kommune omkring deres Space Management projekt. Vi ser en øget interesse for at få opdateret tegningsmateriale for at arealoptimere. Egedal kommune har en god og enkel tilgang til optegning af deres BIM modeller, hvilket jeg tror giver en gevinst ift. nemmere vedligehold af modellerne og data”.

Dalux forvalter i dag ca. 15 millioner kvm. BIM modeller og dette tal er kraftigt stigende.